sábado, 30 de abril de 2011

384. CIENCIA Y EVOLUCIÓN (7)

POST Nº 384   0   a   E-MAIL  de  contacto:  rdsarlef3@yahoo.es   TARRAGONA   tlf.:  676  271   614

20.313 VISITAS TOTALES // 46   VISITAS   PARCIALES    (4/7/2.019)  37.375           


CIENCIA Y EVOLUCIÓN (6)

http://rsarlef.blogspot.com.es/2011/04/383-ciencia-y-evolucion-6.html  (383)

CIENCIA Y EVOLUCIÓN (1)

http://rsarlef.blogspot.com.es/2011/04/307-ciencia-y-evolucion.html   (307)


UNA NOVA CONSCIÈNCIA
bona | oo Arqueolàrium | dijous, 29 de març de 2007 | 05:15h

Nou llibre del Carbonell

Abans d'ahir ens presentava el nou llibre que ha publicat a l'editora Ara Llibres. El conegut arqueòleg Eudald Carbonell ens assenyala en el seu nou treball que el col·lapse de l'especie ens portarà a la desaparició del 50% dels humans. 
Uns plantejaments molt interessants que a "El naixement d'una nova consciència" ens ofereix de forma amena el professor Carbonell. Com diu ell mateix en el seu bloc personal:


<<< Estic convençut que la crisi social que vivim, en el marc d'aquesta dicotomia entre primat humà i les transformacions que s'estan produint en l'ecosistema, com és el cas del canvi climàtic, ens conduirà al col.lapse d'espècie. Això vol dir que hi haurà una destructuració social que provocarà una autoregulació que reduirà els espècimens en un 50%. Aquesta és una de les idees principals que vull destacar amb motiu de la publicació de meu llibre El naixement d'una nova consciència. En tot cas, sóc optimista, perquè estic convençut que després d'aquest col.lapse entrarem en raó, integràrem la diversitat, socialitzàrem la tecnologia i aconseguirem organitzar-nos amb consciència crítica d'espècie i, per tant, d'una manera més humana. >>>

Us recomano també que llegiu els anteriors treballs de Carbonell. Ens planteja la ciència de forma amena i molt distreta. Es la clau de l'èxit del missatge d'aquest conegut arqueòleg. 

Lo Consueta, consuetudinarium@mesvilaweb.cat 
---------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------
CIENCIA Y EVOLUCIÓN (8)

No hay comentarios: